Pas op voor vervalsingen!

Momenteel verschijnen er steeds meer valse onlineshops die doen voorkomen alsof ze officiële, door MEPHISTO goedgekeurde winkels zijn. Daarbij worden voor een deel ook officieel, beschermd beeldmateriaal en MEPHISTO merklogo’s gebruikt. Het gaat hier om oplichters uit het Verre Oosten. Wanneer u daar iets bestelt, bent u uw geld kwijt en de gegevens van uw creditcard.


Koop daarom alleen bij goedgekeurde MEPHISTO handelaars of hier in de officiële MEPHISTO onlineshop op https://www.mephisto.com.

HOE DE OPLICHTERS KLANTEN MISLEIDEN

De oplichters maken reclame op Google, Facebook en andere onlinemedia. Als u daar iets koopt, krijgt u of vervalste producten uit China of helemaal niets, omdat de oplichters alleen uw adres- en betaalgegevens willen bemachtigen.

Een paar voorbeelden van valse websites:

- mephistovente.online

- mephisto.godaddysites.com

- mephistboutique.site

- mephistoscarpe.online

Samen met specialisten en instanties werkt MEPHISTO actief aan de bestrijding van deze frauduleuze praktijken. Het kan echter even duren voordat dergelijke websites uit de lucht zijn. Daarom wordt er ook een beroep gedaan op het gezond verstand!

HIERAAN HERKENT U ZEKER VALSE WEBSITES / ONLINESHOPS:

  • Prijzen die te mooi lijken om waar te zijn. Als onze merkschoenen met kortingen van 60, 70 of 80% worden aangeboden, kan dit geen serieuze verkoper zijn.
  • Ontbreekt de colofon, een adres van de exploitant van de winkel, contactadres, e-mail of telefoonnummer? Dit zijn duidelijke aanwijzingen dat het om een oplichter gaat.
  • Een website beweert MEPHISTO te verkopen, maar er worden helemaal geen MEPHISTO producten aangeboden.
  • Een website verkoopt behalve MEPHISTO ook veel andere grote merknamen tegen onrealistisch gereduceerde prijzen.

Mocht u nog meer vervalsingen tegenkomen, laat het ons alstublieft weten. Houd daarbij wel rekening met het feit dat wij niet op elke tip kunnen reageren, maar wel elk bericht lezen en de achtergrond nagaan.

Gratis retourneren
Gratis retourneren
Authenticiteitsgarantie
Authenticiteitsgarantie
Snelle levering
Snelle levering