Betalingsmogelijkheden

BETALEN MET CREDITCARD

MEPHISTO E-Commerce GmbH accepteert: Euro-/Mastercard en Visa. Houd er rekening mee dat het bedrag direct van je creditcard wordt afgeschreven op het moment van de transactie. Om de veiligheid van uw creditcardgegevens te garanderen, worden uw volledige gegevens gecodeerd via een SSL-server vezonden en zijn dus beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang.

 

Tip: Bij creditcardmisbruik door een onbevoegd persoon, kunt u aangifte doen bij uw creditcardmaatschappij. In het geval van misbruik ontvangt u het bedrag retour. De meeste maatschappijen nemen meestal alle kosten op zich, of beperken uw aansprakelijkheid tot een bedrag van maximaal € 50,00. In geval van schade als bewezen gevolg van een bestelling bij MEPHISTO E-Commerce GmbH, zullen wij u een bijdrage van maximaal € 50,00 betalen als dit bedrag niet reeds door de respectieve creditcardmaatschappij is vergoed.

Lees meer over dit thema onder het "Privacybeleid ".

BETALEN MET PAY PAL

U kunt bij ons ook met PayPal betalen. Hiervoor kiest u de betalingswijze PayPal. Aan het einde van het bestelproces wordt u dan direct doorgestuurd naar PayPal.

Houd er echter rekening mee dat er soms sprake kan zijn verwerkingsfouten bij PayPal waar wij geen invloed op hebben.

Bovendien is het niet mogelijk een bestelling op factuur via PayPal te betalen omdat dit niet in het systeem toegewezen kan worden.

Als u artikelen terugstuurt, wordt het bedrag teruggestort op uw PayPalrekening.

Winkelwagen
Sluiten
Your cart is empty

Gratis retourneren
Gratis retourneren
Authenticiteitsgarantie
Authenticiteitsgarantie
Snelle levering
Snelle levering